#1 HOLLOW - playField.

We zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:30 - 12:30u en 13:00 - 15:30u.
Heb je een verhuurvraag? Tussen 13:00 en 15:30 beantwoorden we graag al je verhuurgerelateerde vragen.
030 2315844

info@hethuisutrecht.nl 
Boorstraat 107 
3513 SE Utrecht

Openingstijden

Ons café met binnentuin is net als ons kantoor open van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg. Het pand is makkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Met de auto is Het Huis Utrecht ook goed te bereiken maar houdt er dan wel rekening mee dat je betaald parkeert rondom het pand. 

Bekijk hier de route

Toegankelijkheid

Het Huis Utrecht is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Spreek een van onze medewerkers aan zodat hij of zij je naar de juiste plek kan begeleiden.

Kan ik gebruik maken van een lift?
Al onze zalen en ruimtes (m.u.v. de Tuinkamer) zijn per lift bereikbaar. Wij helpen bezoekers die minder goed ter been zijn graag.

Waar kan ik parkeren?
In de buurt van Het Huis Utrecht bevinden zich reguliere parkeerplaatsen. Hebt je een Europese gehandicaptenparkeerkaart? Dan mag je gratis parkeren op parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Let op: je gehandicaptenparkeerkaart is niet geldig in een betaalde parkeergarage of op een parkeerplaats gereserveerd voor vergunninghouders. Kijk voor alle parkeerregels voor gehandicapten in Utrecht op de website van de Gemeente Utrecht.

Kan ik gebruikmaken van een toilet?
We beschikken over een apart mindervalide toilet, het aangepaste toilet bevindt zich op de begane grond.

Slechthorend?
We beschikken helaas niet over speciale voorzieningen voor slechthorenden. Neem voorafgaand aan het programma contact op via info@hethuisutrecht.nl. Omdat onze ruimtes en producties van elkaar verschillen, is dit de beste manier advies op maat te krijgen over de optimale bezoekomstandigheden.

Slecht ter been?
Ben je verhinderd om tijdens een programma lang te staan of langdurig op een lastig bereikbare plek te zitten? Bel dan voorafgaand aan het programma naar 030 2315844. Omdat onze ruimtes en producties van elkaar verschillen, is dit de beste manier om advies op maat te krijgen over de optimale bezoekomstandigheden.

Mag mijn hulphond mee naar binnen?
Een officieel getrainde hulphond (zoals een blindengeleidehond) mag natuurlijk mee naar binnen. Wij stellen het op prijs als we dit van tevoren weten, daarvoor kan je bellen naar 030 2315844.